Dyqani Jonë

Për të gjithë të interesuarit që duan të vizitojnë dyqanin tonë, adresa jonë është :
Rruga “Jata” , pranë Astirit, Tiranë, Shqipëri.

Posta Elektronike

Jemi prane jush per tju informuar mbi cdo informacion ne lidhje me JD Experts , duke vendosur ne dispozicion posten elektronike :

info@jdexpert.al

Nr. Telefonit

Jemi të lirë nëpërmjet telefonit nga ora 9 e mëngjesit deri në 5 te pasdites, nga e Hëna në të Premte. Na kontakto :

+35567 407 7154

Na kontaktoni

Na kontaktoni nëpërmjet formës së kontaktit për çdo informacion ose paqartësi që ju keni dhe ne do ju kthejmë përgjigje sa më shpejt të jetë e mundur.

Shënim: Fushat me * janë të domosdoshme.