• EZB3410AOX

  49,900L
  FURRA Electrolux EZB3410AOX 2CELSA PUSHPULL DISPLAY 60LIT
 • FCL602 GH

  35,900L
  FURRA CANDY FCL602 GH CLASSICE 65LIT 8PROG 3CELSA VENTILIM ZEZE BRONZ
 • FCL614/1 GH

  37,900L
  FURRA CANDY FCL614/1 GH CLASSICE 53LIT 8PROG ZEZE DOREZE BRONX
 • FCL614/1 RA

  35,900L
  FURRA CANDY FCL614/1 RA CLASSIC 53LIT 8PROG 2CELSA+ ORE VENTILIM KAFE BRONZ
 • FCL614/6

  35,900L
  FURRA CANDY FCL614/6 AV CLASSIC 53LIT 8PROG 2CELSA+ ORE VENTILIM AVENA
 • FCL614/6 X

  35,900L
  FURRA CANDY FCL614/6 X CLASSIC 53LIT 8PROG 2CELSA+ ORE VENTILIM INOX
 • FET603AX

  35,900L
  Emër produkti / Familja: ELITE Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1: A Hyrja e energjisë: Electricity Metodë gatimi…
 • FEV 3920 FBA

  18,900L
  PIANUR FAURE FEV 3920 FBA (2QERAMIK CELSA) DOMINO 30CM
 • FGX65414BA

  34,900L
  PIANUR FAURE FGX65414BA 4GAZ XHAM ZI
 • FHE603/6X

  37,900L
  FURRA CANDY FHE603/6X 65LIT 8PROG 3CELSA INOX VENTILIM
 • FHL623X

  49,900L
  FURRA CANDY FHL623X INOX HAPJE ANSORE
 • FHP609X

  32,900L
  FURRA CANDY FHP609X 53LIT 2CELS DISPLAY 8PROG INOX
 • FIMB 51K A BK

  32,900L
  Furre Indesit me gaz dhe me korent FIMB 51K A BK
 • FK 1039ENP20 X/HA

  92,900L
  FURRA ARISTON FK 1039ENP20 X/HA KOMANDAT ME PREKJE MEMORIZIM DERI NE 12 PROGRAME PJEKJE PROGRAMI I VECANTE VETPASTRIMI!
 • FK 99EJ20 X/HA

  60,900L
  FURRA ARISTON FK 99EJ20 X/HA LUCE
 • FLE 0502/6X

  27,900L
  FURRA CANDY FLE 0502/6X INOX 65LIT 8PROG 3CELSA
 • FLE 502/6N

  27,900L
  FURRA CANDY FLE 502/6N BLACK 65LIT 8PROG 3CELSA
 • FPE 502/6W

  39,900L
  FURRA CANDY FPE 502/6W 65LIT 5PROG 3CELSA BARDHE VENTILIM
 • FPE 602A/6N

  35,900L
  FURRA CANDY FPE 602A/6N A+ 65LIT 8PROG 3CELSA ZEZE VENTILIM
 • FPE 609A/6X

  35,900L
  FURRA CANDY FPE 609A/6X INOX A+ 65LIT 7PROG 2CELSA DISPLAY TOUCH