• AKP539/IX

  32,900L
  Furre Whirpool inkaso me 3 celsa inox
 • AKZ 421 IX/01

  59,900L
  Furre Whirpool AKZ 421 IX/01
 • AKZM756/WH

  55,900L
  FURRA WHIRLPOOL AKZM756/WH WHITE PUSHPULL
 • BE3301302M

  58,900L
  FURRA AEG BE3301302M PUSH PULL 72LITRA
 • BO 5443 AX

  44,900L
  FURRA GORENJE BO 5443 AX
 • CMFM5X

  26,900L
  FURRA CANDY CMFM5X 65LIT 3 CELSA INOX VENTILIM
 • CMFS4X

  17,000L
  FURRA CANDY CMFS4X 65LIT 2 CELSA INOX PASQYRE
 • EOB-5450AOX

  68,900L
  FURRA ELECTROLUX EOB-5450AOX PUSH-PULL BLACK/INOX 74LIT
 • EOQ2400BOX

  46,900L
  FURRA ELECTROLUX EOQ2400BOX
 • EZB3410AOX

  49,900L
  FURRA Electrolux EZB3410AOX 2CELSA PUSHPULL DISPLAY 60LIT
 • FCL602 GH

  35,900L
  FURRA CANDY FCL602 GH CLASSICE 65LIT 8PROG 3CELSA VENTILIM ZEZE BRONZ
 • FCL614/1 GH

  37,900L
  FURRA CANDY FCL614/1 GH CLASSICE 53LIT 8PROG ZEZE DOREZE BRONX
 • FCL614/1 RA

  35,900L
  FURRA CANDY FCL614/1 RA CLASSIC 53LIT 8PROG 2CELSA+ ORE VENTILIM KAFE BRONZ
 • FCL614/6

  35,900L
  FURRA CANDY FCL614/6 AV CLASSIC 53LIT 8PROG 2CELSA+ ORE VENTILIM AVENA
 • FCL614/6 X

  35,900L
  FURRA CANDY FCL614/6 X CLASSIC 53LIT 8PROG 2CELSA+ ORE VENTILIM INOX
 • FET603AX

  35,900L
  Emër produkti / Familja: ELITE Klasa e eficensës së energjisë - ndarja 1: A Hyrja e energjisë: Electricity Metodë gatimi…
 • FHE603/6X

  37,900L
  FURRA CANDY FHE603/6X 65LIT 8PROG 3CELSA INOX VENTILIM
 • FHL623X

  49,900L
  FURRA CANDY FHL623X INOX HAPJE ANSORE
 • FHP609X

  32,900L
  FURRA CANDY FHP609X 53LIT 2CELS DISPLAY 8PROG INOX
 • FIMB 51K A BK

  32,900L
  Furre Indesit me gaz dhe me korent FIMB 51K A BK