• Lavatrice

  89,000L
  Lavatrice Hoover larje tharje me kapacitet 9 kg larje dhe 6 kg tharje,teknologjia Inverter konsumi i korentit A+++
 • Mikrovale Candy

  12,000L
  Mikroval Candy e pershtatshme dhe per pjekje me opsionin grile 20 litra kapaciteti.
 • Lavatrice Zerowat 7 kg

  43,000L
  Lavatrice Zerowat(Candy) 7kg 1200 xhiro/min, konsumi i korentit A+++
 • Furre Hoover

  80,000L
  Furre Hoover inkaso, kapaciteti 78 L , drita led, dera me vet mbyllje, perdorim me ane te cel me WIFI.
 • Lavatrice Hoover

  79,900L
  Lavatrice Hoover(Candy) Larje-Tharje, me kapacitet 8/6(8 kg larje 5 kg tharje) Konsumi i korentit A+++
 • Mikroval Candy Ego

  22,000L
  Mikroval Candy , me kapacitet 25 litra, multi funksionale, nuk sherben vetem per ngrohje por ka dhe 6 programe piekje!
 • Tharese Robash Candy

  80,000L
  Tharese rrobash Candy 8 kg procesi i tharjes me kondesim me sensor lageshtie me opsionin Easy Case (depozit uji e…
 • Lavastovilie Rosieres

  55,900L
  LAVAST INCASO ROSIERES RLI416DPN-47 60CM ME BALLE TE ZI DIS
 • Furre Candy

  27,000L
  FURRA CANDY FPP 502/1N 53LIT 5PROG 3CELSA ZEZE VENTILIM!
 • Furre Candy

  24,000L
  FURRA CANDY FPE 52/6VX INOX 3CELSA 65LIT 5PROG
 • ZOB10401 BK

  22,000L
  FURRA ZANUSSI ZOB10401 BK BLACK
 • FK 99EJ20 X/HA

  60,900L
  FURRA ARISTON FK 99EJ20 X/HA LUCE
 • RFA 55FIN

  72,900L
  FURRA ROSIERES RFA 55FIN INOX 73LIT 2 CELSA DISPLAY TOUCH VENTILIM BALL VOGEL
 • FXE829VX

  60,900L
  FURRA CANDY FXE829VX 78LIT 8PROG 2CELSA DISPLAY TOUCH INOX VENTILIM BALL VOGEL
 • HX-720

  59,900L
  FURRA TEKA HX-720
 • FK 1039ENP20 X/HA

  92,900L
  FURRA ARISTON FK 1039ENP20 X/HA KOMANDAT ME PREKJE MEMORIZIM DERI NE 12 PROGRAME PJEKJE PROGRAMI I VECANTE VETPASTRIMI!
 • HO145W

  39,900L
  FURRA HOOVER HO145W 55LIT 6PROG 3CELSA VENTILIM NGJYRA E BARDHE
 • FXP623X

  37,900L
  FURRE CANDY 78 LITRA FXP623X
 • AKZ 421 IX/01

  59,900L
  Furre Whirpool AKZ 421 IX/01
 • Furre Hansa

  35,900L
  FURRE HANSA 53744 2 CELSA EKRAN